R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Preventie

Muizen preventie

Preventief muizen bestrijden

Niemand zit te wachten op een huis vol muizen, daarom geven wij u wat handige tips over hoe u zelf ongedierte preventief kunt bestrijden. 

Wat raden wij af?

De grootste oorzaak van muizen is eten. muizen zijn altijd opzoek naar voedsel om te overleven en komen hier dus op af. Het is van essentieel belang dat u geen etensresten in huis rond laat slingeren en alles goed schoon houdt! Zorg er dus voor dat als u eten heeft dat niet meer goed is, het tijdig in de prullenbak belandt en deze niet open laat staan. Op vuilniszakken met etensresten komen vooral muizen af, zorg er dus voor dat dit niet te lang buiten staat!

Wat raden wij aan?

De bestrijding van muizen moet zorgvuldig gebeuren, dus als u hier al last van heeft kunt u dit beter door een professional laten doen. Gelukkig kunt u ook preventieve maatregelen treffen door uw huis netjes te houden.

Hygiëne

Hygiëne is ook zeer belangrijk, dus houd het stofzuigen en schoonmaken van uw huis goed bij. Vele ongedierte zoals muizen houden niet van schone omgevingen dus zullen eerder wegblijven als uw huis netjes is.

Snel contact opnemen

Wilt u (preventief) muizen bestrijden? Bij Muis in Huis zijn wij hierin gespecialiseerd. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of het contactformulier invullen voor een gratis offerte. Heeft u vragen over ander ongedierte?

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.