R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Tarieven

Muizenbestrijding kosten

Muizen bestrijden kosten

Muis in Huis heeft jaren ervaring met het geven van advies en muizenbestrijding. Wij vinden het belangrijk dat u op elk tijdstip hulp krijgt van een expert op het gebied van muizenbestrijding voor een goede prijs en overzichtelijke kosten. Bij Muis in Huis heeft u geen onverwachte kosten. Ook gaan wij respectvol om met uw huis of uw bedrijfspand.

Prijzen muizenbestrijding

Aan het bestrijden van muizen zijn natuurlijk kosten verbonden. Maar wat zijn nu eigenlijk de kosten voor het bestrijden van ongedierte? De prijs voor muizenbestrijding verschilafhankelijk van de ernst van het probleem in uw huis of bedrijfspand. De prijzen beginnen vanaf €69,-

Muizen bestrijding vanaf €69,00

Muizen, en ratten kunnen al voor €69,- bestreden worden door ons. Niks is zo vervelend als muizen in huis, ze maken overal gaten in en vreten uw hele voorraadkast leeg. Hier komt u natuurlijk niet zo makkelijk vanaf en als u dan een keer een muis ziet, betekent dit dat er al een hele familie verstopt zit in uw huis. Deze muizen zie je dan ook niet zo snel langskomen, omdat ze meestal in de kruipruimtes zitten. Muizen in huis merkt u als eerst aan gaten in bijvoorbeeld verpakkingen van voedsel.

 

Snel contact opnemen

Wilt u (preventief) muizen bestrijden? Bij Muis in Huis zijn wij hierin gespecialiseerd. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of het contactformulier invullen voor een gratis offerte. Heeft u vragen over ander ongedierte?

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.